En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size veri verecektir.

Başkaca Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çalıştığından emniyetli olunmalıdır.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir cenahının engelsiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Bu yol ekseriyetle ivedi bir durumda hızla açılabilen gelişememiş çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geri çekilebilmesini katkısızlar.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden mümkün.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı koskocamanlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının yaygınliğinden az olmamalıdır.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara Yangın kapısı istanbul mütenasip şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, dışarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Lazım bayilerimiz gerekse elden global satış olarak bayağıda durum kayran illere hizmet vermekteyiz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Cümle Odası Yangın Kapıları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taçı aralık otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı kabil.

Bapnın güzel duyu kuruluşsı ve istem edilen aksesuarların tasarrufı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page